Začnite jar jarnou očistou

Jar by nás mala nabíjať energiou, a pritom to mávame presne naopak. Dostaví sa jarná únava, neposlúcha nás telo, bolia nás kĺby a svaly, trpíme spánkovým deficitom a trápia náš často aj väčšie psychické potiaže než len ponurá nálada. Skúste tento rok jar zvládnuť v lepšej fyzickej a psychickej kondícii. Pomôžte si vhodnými doplnkami stravy.

Jarná únava nie je mýtus a ruku na srdce, netýka sa každoročne aj vás?

Obvykle plánujeme, že začneme jar aktívnejšie. Chceme začať zdravšie jesť, v hlave máme rôzne variácie zdravých šalátov a ďalších jedál. Do toho plánujeme „vybehnúť“ von a trochu si zašportovať. Nielen pri behu, ale aj na bicykli či trebárs na kolieskových korčuliach. Lenže 20. marca zistíme, že na zmenu nemáme dosť sily. Sme unavení, ospalí a v psychickej nepohode. Miesto toho, aby sme sa energicky vrhli na zmenu, snažíme sa nezaspať v práci pri počítači. Pritom v noci sa nám naopak spať nedá. Čo s tým? Začnite včas s pomocníkmi, ktorí dokážu podporiť imunitný systém, priaznivo ovplyvniť obehovú sústavu, potlačiť únavu, detoxikovať telo, zlepšiť trávenie, podporiť kvalitný spánok aj duševnú rovnováhu.

Jarná očista so spirulinou a chlorelou

Očistu si doprajte s produktom Spirulina-Chlorella probiotikum od českého výrobcu Naturvita. Doplnok stravy obsahuje výživné látky zo sladkovodnej riasy chlorelly aj z modrozelenej riasy spirulíny. Tá je zdrojom betakaroténu a ďalších karotenoidov, chlorofylu, vitamínu B12 a ďalších enzýmov, esenciálnych mastných kyselín aj rôznych minerálov. Súčasťou výrobku je aj rozpustná vláknina inulín. TIP: Pre zdravé a krásne vlasy skúste Biosil.

Imunitu na jar podporíte aj ďalšími doplnkami stravy

Jar je typická nástupom respiračných ochorení. Tento rok máme situáciu ešte vážnejšiu z dôvodu koronavírusovej pandémie. Ochráňte svoj organizmus vhodnými doplnkami stravy. Podporujú obranyschopnosť aj duševnú rovnováhu. Vyskúšajte doplnky Naturvita s vitamínom C, ďalej produkty Reishi, Allicor či Antistress. Každý z nich kúpite v e-shope Greenlike.sk. Naturvita ponúka napríklad veľmi kvalitný vitamín C ako produkt Extra C s postupným uvoľňovaním za výbornú cenu.

Publikované: 14. 03. 2021 / Aktualizované: 31. 07. 2023

Kategória: Zdravie

Autor: Tereza Havelková